Justin

Nieuws

27 maart 2019 door Patrick Goede

Justin Bieber nog niet klaar voor nieuwe tour - zijn gezin is belangrijker

Justin Bieber heeft op zijn Instagram-account gereageerd op de vele vragen van volgers. Ze willen onder andere weten wanneer hij weer muziek gaat maken en de wereld rond gaat touren, dat meldt the Christian Post.

De popster laat weten dat hij er nog niet klaar voor is: "Ik heb als tiener en als twintiger veel getourd. Jullie hebben allemaal gezien dat ik aan het einde van mijn laatste tour emotioneel gezien niet de energie kon opbrengen. Dat verdienen jullie niet en dat verdien ik niet," zegt hij hierover.

Justin Bieber heeft in 2017 besloten om zich te omringen met pastors uit de kerk, waaronder bekende sprekers als Carl Lentz en Judah Smit.

"Ik heb veel fouten gemaakt en ben door schande en schade wijs geworden zoals de meesten van ons. Ik ben er nu volledig op gefocust om de diepgewortelde problemen die ik heb aan te pakken, zodat ik niet instort, mijn huwelijk kan onderhouden en de vader kan zijn die ik wil zijn," zegt hij verder.

"Muziek is belangrijk voor mij maar komt na mijn familie en gezondheid," is Bieber duidelijk over waar zijn prioriteiten nu liggen. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify