Channah Hewitt

Nieuws

27 maart 2019 door Huis van Belle

DanceSing finaliste Channah Hewitt komt naar de Belle-dag

De ‘mystery guest’ van de Belle-dag op zaterdag 6 april is bekend: het is de 24-jarige Channah Hewitt. Ze komt speciaal naar de jaarlijkse dag voor tienermeiden. Deze vindt plaats in de Christelijke Hogeschool in Ede. Dit jaar luidt het jaarthema van Huis van Belle: ‘This is ME - Girls on the move’ en Channah is erbij.

Om dit evenement mee te kunnen maken, moet Channah zelf ook ‘on the move’. Ze woont namelijk momenteel in Duitsland omdat ze meespeelt in de musical ‘Tina’; een musical over het leven van de legendarische Tina Turner. Speciaal voor de Belle-dag reist ze vanuit Duitsland af naar Ede waar het event zal plaatsvinden. Channah Hewitt speelde in Nederland in de musical ‘The Lion King’ als onder andere Nala. Begin dit jaar deed ze mee aan het televisieprogramma van SBS 6 DanceSing waar juryleden Gordon, Trijntje Oosterhuis, Timor Steffens en Kenzo Alvares haar beoordeelden op zang en op dans. Elke week was ze te bewonderen op televisie en de jury noemde haar de ‘nieuwe Beyoncé’.

De gelovige Channah zegt over de Belle-dag: “Ik vind het een eer om te komen! Dat doe ik heel graag. Ik vind het geweldig dat deze meiden de hoogste God willen aanbidden of Hem juist willen leren kennen of op zoek zijn naar meer. Heel veel meiden zoeken hun identiteit ergens anders wat logisch is op die leeftijd. Dat deed ik ook, maar ze zijn zo kostbaar! Alleen dat weten ze vaak nog niet.” Channah’s bijdrage blijft nog een verrassing.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify