Kees van der Staaij

Nieuws

26 maart 2019 door Jeffrey Schipper

Kees van der Staaij schrikt van 'meedogenloze' raketaanvallen Hamas: "Israël verdient onze steun"

'Dit meisje en haar hond zoeken dekking voor de verschrikkelijke en meedogenloze raketaanvallen van Hamas - aanvallen op Israëlische burgers. Israël verdient steun in de strijd tegen terroristische aanvallen!,' laat SGP-leider Kees van der Staaij weten via Twitter, terwijl hij onderstaand filmpje deelt.

In de nacht van zondag op maandag heeft Hamas vanuit Gaza een raketaanval uitgevoerd op Kfar Saba, wat ten noorden van Tel Aviv ligt. Er zijn zeven gewonden gevallen, onder wie drie jonge kinderen. Het Israëlische leger heeft vannacht vijftien doelen in de Gazastrook bestookt met luchtaanvallen.

Reacties

T
Hamas wil geen vrede, ook al lijdt het Palestijnse volk. Het kan geen vrede sluiten. Waarom niet? Elke normalisering met Israël is verboden door de sharia-wetgeving.

De islam kan geen democratie toestaan. De arabische lente werd in bloed gesmoord.Het is de islam die inspireert tot haat tegen Israel, en streeft er uiteindelijk naar de wereld te onderwerpen.

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/29678/language/nl-NL/Default.aspx
REAGEER
Het liedje wordt afgezaagd: Israël zal dus keihard terugslaan, de represaille-acties zullen weer disproportioneel zijn, en te vrezen valt dat het deze keer weer flink gespektakeld zal worden want... stràks verkiezingen hé. En het Israëlminnende Christelijke volksdeel zal zich weer in alle bochten wringen straks om dat buitensporige geweld goed te praten. Gaat dat nu nooit eens vervelen? :-(P
Kennelijk verveelt dat niet Ludo.

Al jaren probeer ik te begrijpen waarom christenen zo ongenuanceerd en zonder begrip voor de lijdende Palestijnen achter Israël staan.

Ik ben niet anti Israël.

Al wordt me dat geregeld verweten.

Ik begrijp dat de uitzichtloze positie van de Palestijnen tot vervelende en gewelddadige acties moet leiden.

Mijn noodkreet is:

Wees voor Israël en wees voor de Palestijnen.
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify