Raket Gaza

Nieuws

25 maart 2019 door CIDI | ANP | Het Laatste Nieuws

Raketaanval op Tel Aviv: 7 gewonden

Vannacht heeft Hamas vanuit Gaza een raketaanval uitgevoerd op Kfar Saba, wat ten noorden van Tel Aviv ligt. Er zijn zeven gewonden gevallen, waaronder drie jonge kinderen, laat het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) weten. De Israëlische premier Netanyahu heeft zijn bezoek aan de VS voortijdig beëindigd.

De raket kwam neer in het dorp Mishmeret, ruim 80 kilometer verwijderd van de Gazastrook, meldt het ANP. Voor de inslag meldde het leger dat er vanuit de Gazastrook projectielen werden afgevuurd. De projectielen die vanuit de Gazastrook worden afgeschoten komen doorgaans niet ver van de Israëlische grens neer.

De nieuwssite Israelnationalnews bericht dat zich onder de gewonden twee baby’s bevinden. Er worden ook enkele mensen behandeld die in shock zijn. De getroffen woning staat nog steeds in brand.

Netanyahu verklaart dat Israël met kracht zal reageren op de aanval. Hij zegt tegen Israëlische media dat de naderende Israëlische verkiezingen geen hindernis zijn om oorlog in de Gazastrook te voeren.

Reacties

Dit keer zal het antwoord van Israël niet blijven bij wat vergeldingsaanvallen.

Zeer waarschijnlijk oorlog. Het is wat islamitische Jihad en Hamas willen. Triest voor de bevolking die deze twee islamitische terreurorganisaties spuug zat zijn.

J
Gewoon aanpakken die terroristen. Er zal wel weer veel kritiek zijn van het racistische EUROPA maar dat maakt niet uit Godsvolk kan je niet kapot maken.
Er blijft altijd een restant, maar toch zou ik niet zo glunderen over het komende bloedbad.
Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.