homo

Levensverhaal

29 maart 2019 door Dick van den Bos

Jackie had een homoseksuele levensstijl en vertelt nu wat je moet weten als je kinderen deze gevoelens hebben

Jackie Hill Perry leefde veel jaren in een relatie met een vrouw, totdat ze een serieuze ontmoeting kreeg met God, die haar 'redde van de zonde', zoals ze dat zelf zegt. Hill Perry is nu getrouwd met een man en heeft een gezinnetje, meldt Hello Christian.

Aan de ene kant is er een wereld waarin je wordt geleerd dat 'geslacht vloeibaar is' door een zeer actieve minderheid, en aan de andere kant is er een kerk die hier te weinig vanaf weet, aldus Jackie. Daarom spreekt ze zich uit hierover.In een interview met The Gospel Coalition, legt Hill Perry uit wat ouders kunnen doen, als de seksuele identiteit 'verwarrend lijkt te zijn.' "Ik denk dat je Gods intentie voor seks moet weten. In Genesis 1 zegt God: 'Laat ons mensen maken naar ons beeld' en 'in het beeld van God, maakte Hij man en vrouw'."

"Ik denk dat de Bijbel duidelijk is dat geslacht niet vloeibaar is. Het is niet open voor onze eigen interpretatie. Het is niet beschikbaar om te laten veranderen. God is God en ik denk dat we als ouders ervan overtuigd moeten zijn dat dit waarheid is. Als we dat als ouders niet zijn, dan kunnen we makkelijk misleid worden, juist in onze pogingen om onze kinderen te 'pleasen.'"Hill Perry vertelt verder dat onze identiteit niet gevonden moet worden in onze zonden, in ons verleden of in onze toekomst. "Als jij een persoon bent die zich bekeerd heeft van z'n zonden en geloofd heeft in de Heer Jezus Christus en Hij je gevuld heeft met Zijn Geest, dan is jouw identiteit niets meer of minder dan een kind van God."

Reacties

H
Deze vrouw is zeer wijs. Ze realiseerde zich dat zij er niet zomaar was, maar geschapen door God. En met een bedoeling. Vervolgens realiseerde zij zich dat zoals ze tot dan toe leefde, namelijk in een lesbische relatie, dat niet overeenkwam met het doel waarmee zij geschapen was. Vergis je niet. Deze realisatie vereist moed. Gelukkig had ze die en ook nog in voldoende mate. Dus beleed zij haar zonden, toonde berouw en bekeerde zich. D.w.z. zij keerde zich van haar zonde af. Daarmee werd zij niet a-seksueel, want trouwde met een man.
H
Dit geval toont aan dat homoseksuelen wel degelijk van hun homoseksualiteit af kunnen, mits ze dat willen. Het beste is niet dat ze daarna a-seksueel worden, maar dat ze een romantische relatie zoeken met een lid van het andere geslacht. Denk erom, dit dient wel iemand te zijn waarmee je oud wilt worden, dus waar je hartstochtelijk van houdt. Dat voorkomt terugval en garandeert een gelukkig verloop van je leven. Ben je er niet te oud voor, verwek dan een of meer kinderen. Ook dat houd je met je voeten op de grond.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify