Thierry Baudet

Nieuws

21 maart 2019 door Jeffrey Schipper

Monsterzege Forum voor Democratie: zo reageren christenen op de verkiezingsuitslag

De monsterzege van Forum voor Democratie (FvD) is na gisteravond het gesprek van de dag. Vanuit het niets is de partij van Thierry Baudet bij de grootste in de Eerste Kamer geworden. Veel christenen zijn duidelijk geschrokken van de opkomst van FvD. CIP.nl zet een aantal reacties van christenen op een rijtje.

Ik ben vanaf vandaag benieuwd hoe lang Rutte3 het nog gaat volhouden...
winst @fvdemocratie zorgt ervoor dat links meer moet samenwerken, maar ook daarin verdeeldheid in de hand wordt gewerkt.

— Christiaan (@christiaanpost) March 21, 2019

Het tijdperk van de narcistocratie is nu definitief aangebroken. #verkiezingen2019

— ron becker (@reverendronski) March 20, 2019

Reacties

Wat een hypocrisie, afkeer en afgunst weer gezien de reacties. Ook dat bevestigt mijn keuze voor Forum van Democratie, na jarenlang CDA of CU te hebben gestemd. Alhoewel ook SGP op mijn volle sympathie en steun kan rekenen.
REAGEER
J
Forum voor Democratie gefeliciteerd. Thierry Baudet verteld een verhaal over Israel, de Islam en de klimaatproblematiek, waar ook meerdere christenen anders denken dan de gevestigde politieke partijen. Niet iedereen is gelukkig met het linkse gedachtengoed van de ChristenUnie.
REAGEER
l
Eindelijk is de klimaat gekte met deze uitslag afgestraft. Zijn alle problemen dan nu opgelost ? Nee natuurlijk niet, maar de klimaat religie liep volledig uit de hand mede door christelijke partijen. Ik hoop dat we weer nuchter gaan worden in de politiek en in het land. Wij kunnen niets met het klimaat, laat staan het veranderen door minder of geen CO2. God heeft alles in Zijn hand ook en zeker het klimaat.
Toon meer antwoorden (5)
Toon meer reacties (13)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify