wekerom

Nieuws

21 maart 2019 door Dick van den Bos

Manouk stapte over van de SGP naar FvD: "Er is een groot immigratieprobleem"

Manouk Blankespoor komt oorspronkelijk uit Wekerom en stemde altijd SGP. "Ik stemde SGP omdat ik gelovig ben, we kwamen uit de GerGem. Maar nu ben ik naar Groningen verhuisd en de SGP is niet actief in mijn regio. Ook ben ik niet meer aangesloten bij de GerGem, dus is mijn voorkeur veranderd. Ik ben uitgeweken naar FvD," zegt zij in een video van het Reformatorisch Dagblad.

Waarom is zij bij de partij van Thierry Baudet uitgekomen? "Met name om het immigratiebeleid. Je ziet ook in het noorden een grote toestroom en dat levert veel problemen op. Het moet gewoon anders, dus is deze stem heel belangrijk."  

Reacties

A
Het gaat om de aantallen en selectie van asylzoekers daarnaast het 1e veilige land is het land van de procedure. De LAKSHEID van Europese grensbewaking is DE oorzaak, naast de illegale humanitaire hulp aan illegalen. Het parasiteren moet stoppen in Nederland.

Shalom

REAGEER
Dat je een probleem ziet in de immigratie-politiek, Oké.

Maar om dan direct als SGP'er te emigreren?
REAGEER
P
De SGP is niet de enigste chr. partij, je stapt over naar een partij zonder naaste liefde en menselijke visie als het er echt op aankomt.
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify