Nieuws

14 maart 2019 door Patrick Goede

Katy Perry zingt gospelliederen met Idols-kandidaat

"American idol" jurylid Katy Perry besloot zondag om spontaan mee te zingen met Drake McCain toen hij vol overgave twee klassieke gospel songs ten gehore bracht. 

Drake McCain, een 17-jarige tiener en de oudste van acht kinderen, heeft zijn alleenstaande moeder altijd geholpen bij het opvoeden van zijn broers en zussen. Hij doet nu met Idols mee om hen te inspireren met zijn zangkunsten. 

Al gauw bleek dat Drake niet alleen zijn familie wist te inspireren. Katy Perry zong samen met hem: "I sing because I am free, His eye is on the sparrow and I know He watches me," wat vrij vertaald is uit Mattheus 6:26 en gaat over de vrijheid om te zingen, dat God de mussen in de gaten houdt en dus ook ons.

Vervolgens brachten de twee ook nog "Oh Happy Day," ten gehore, een andere gospel song die bij het grote publiek ook bekend is uit de film "Sister Act 2."

De jonge gospelzanger kreeg uiteindelijk drie keer een "ja" te horen van de jury en ontving een gouden ticket voor de volgende ronde in Hollywood. 

Katy Perry is christelijk opgevoed en haar ouders zijn zendelingen van de pinkstergemeente. Ze begon haar loopbaan met het zingen van christelijke liederen maar stapte later over op pop. Ze heeft gezegd zichzelf niet langer als christen te zien. Misschien dat hier inmiddels verandering in is gekomen. 

Bekijk hier de hele auditie:

 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher