Video Israëldemonstratie

Nieuws

14 maart 2019 door Christenen voor Israël

De reactie van deze man over Israël vond PowNed niet de moeite waard

Dinsdag lieten 150 christenen bij het partijbureau van GroenLinks weten dat ze het niet eens zijn met een motie van die partij, waarin het een boycot van Israël promoot. Ook PowNed was hierbij aanwezig en publiceerde deze video.

Christenen voor Israël, de initiatiefnemer van de demonstratie, schrijft het volgende over het PowNed-item: 'Reporter Dennis probeerde wat mensen uit de tent te lokken, maar moest teleurgesteld terug naar de redactie. Wat na een beetje knip-en-plakwerk overbleef was een video van ruim 3 minuten waaruit vooral blijkt dat christenen eigenlijk best wel lieve mensen zijn. Want wie wil er nou geen big hug geven aan die held op 1:33? (lees ook even de reacties onder de video op YouTube).

Oh ja: je zou het na het zien van het filmpje van PowNed niet denken, maar er waren ook inhoudelijk reacties. De man in dit filmpje legt voor de roze plopkap even haarfijn uit hoe het zit, maar die zijn ze bij PowNed vergeten uit te zenden.

Reacties

H
De man geeft het advies niet op GroenLinks te stemmen. Als je dat doet, dan heb je het verbruid bij de publieke omroep. Want daar is het allemaal PvdA en GroenLinks wat de klok slaat. Iets anders komt er niet in. De tijd dat ook 'Hilversum' achter Israël stond, is allang voorbij.
W
Peter V. Toch lid of sympathisant van een onchristelijke partij, die zich tegen Israël keert. Ze liegen er nog om ook.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher