vechtpartij Urk

Nieuws

13 maart 2019 door Jeffrey Schipper

Twintig reacties op de merkwaardige vechtpartij op Urk

De vechtpartij op het christelijke bolwerk Urk houdt de gemoederen flink bezig. Tientallen jongeren vielen een gezin aan naar aanleiding van "een conflict in de relationele sfeer". Daarbij is de 36-jarige moeder van het gezin licht gewond geraakt. De politie heeft dinsdagavond een 18-jarige en 21-jarige man uit Urk aangehouden voor betrokkenheid bij een mishandeling op maandag in een Urker woning. CIP.nl zet een aantal reacties op een rijtje.

Dat is wel het aardige van als er iets gebeurt op Urk. Dat iedereen nog wel weet wat de christelijke norm is. Op die Urkers na dan, kennelijk.

— Jan Dirk Snel (@JDSnel) March 12, 2019

Reacties

T
Ik hoop dat de schuldigen snel gepakt worden. Geweld is Nooit te rechtvaardigen! Als Justitie niet snel en adequaat optreedt komt in ergste geval de maatschappelijke vrede in Nederland in gevaar. Wel is het goed te weten dat de almachtige Heer boven alles en ieder staat!
REAGEER
Er zijn maar weinig mensen die precies weten wat daar aan de hand was. Ik behoor niet tot dat groepje kenners. Daarom zeg ik er (ja, dat valt u mee, hè) niks over.
Willem: zeer wijs van je.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher