Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 maart 2019 door Kerknet

Dochter Asia Bibi hoopt op snelle hereniging met haar moeder: "Als ze komt zal ik haar knuffelen"

De dochter van Asia Bibi, die al enige tijd in Canada verblijft, heeft een oproep gedaan om herenigd te kunnen worden met haar moeder, schrijft Kerknet op basis van berichtgeving van Premier Christian Radio.

Op 31 oktober 2018 werd Bibi door het hooggerechtshof vrijgesproken en werd haar doodstraf teruggedraaid. Deze week boog het hooggerechtshof zich over het verzoek om deze vrijspraak te herzien. Dit verzoek werd kort na Asia Bibi's vrijspraak ingediend door radicale groeperingen, die Asia Bibi alsnog gestraft willen zien. Eind januari werd ze definitief vrijgesproken.

Dochter Eisham Ashiq (18) vertelt: "Ik denk voortdurend aan haar en praat voortdurend met haar aan de telefoon. Ik zeg haar: 'Heb vertrouwen in God, want als God je uit de gevangenis kan bevrijden, kan God je bevrijden van waar je nu bent.' (...) Als ze komt, dan zal ik haar knuffelen en kussen. Die dag zal een heel bijzondere dag zijn."

Onlangs werd Bibi overgebracht naar een nieuwe geheime locatie. Samen met haar man is ze opgesloten in een kamer van een huis in de buurt van de stad Karachi. De deur van haar kamer wordt alleen geopend om eten te brengen. Volgens diverse media worstelt de vrouw die jarenlang in een dodencel verbleef met haar gezondheid, maar ontvangt ze geen medische hulp. Lees ook: Asia Bibi worstelt met haar gezondheid, maar krijgt geen medische hulp.

Foto: Premier Christian Radio


Asia Bibi
- Waarom het niet verstandig is om Asia Bibi naar Nederland te halen
- Open Doors verspreidt noodoproep tot gebed voor Asia Bibi
- Asia Bibi neemt het op voor Pakistan en blasfemiewet: "Mes in de rug"
- Pakistaanse premier: Asia Bibi is veilig
- Asia Bibi herenigd met familie in Canada!
Meer over Asia Bibi »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen