Oezbekistan

Nieuws

12 maart 2019 door SDOK

Keel van Oezbeekse moeder doorgesneden nadat ze besloot om Jezus te volgen

De Oezbeekse moeder ‘Umida’ werd vorige maand door haar man vermoord nadat ze besloten had de Heere Jezus te volgen. Dit schrijft SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk) op basis van berichtgeving van Barnabas Aid.

De voormalig moslima werd eerder al door hem opgesloten en ook de toegang tot haar tweejarige zoontje werd haar ontzegd nadat ze een vriendin om een Bijbel had gevraagd. Vanwege langdurige bedreigingen probeerde ze naar Istanboel te vluchten. Op het vliegveld werd ze door haar man opgewacht, die haar bruut de keel doorsneed.

Moslimbekeerlingen ervaren veel druk vanuit hun familie, vrienden en de gemeenschap om terug te keren naar de islam. Sommige christenen worden opgesloten, geslagen en soms zelfs verstoten door hun familie. Oezbekistan bezet de 17e plaats op de Ranglijst Christenvervolging. SDOK vraagt gebed om troost voor Umida’s zoontje en verdere familie.

Reacties

Islam..... de religie van "vrede" ??
T
Goede moslims hebben er vrede mee, dat er naar de opdrachten van Mohammad wordt gehandeld. "Gematigde" moslims houden zich muisstil om zelf niet het slachtoffer te worden.

Iedere moord in naam van Allah is een aanklacht tegen deze Allah

zie:Gedwongen tot de islam. https://bijbel.startkabel.nl/forum/?id=5220
Toon meer antwoorden (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher