Hervormd Sint Anthoniepolder

Nieuws

11 maart 2019 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Sint Anthoniepolder: ds. J. A. van den Berg

Ds. J. A. van den Berg heeft een beroep van de hervormde gemeente in Sint Anthoniepolder (foto) aanvaard. De predikant volgt daar ds. R. Veldman op. Veldman ging meer dan twee jaar geleden met emeritaat. Sinds oktober 2013 is ds. Van den Berg predikant in het Amerikaanse Grand Rapids.

Ook de hervormde gemeente in Giessen verwelkomt een nieuwe dominee. H. R. Fokkert gaat daar voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat uit Rijssen heeft bedankt voor een beroep van de hervormde gemeente in Hei- en Boeicop. In Giessen volgt Fokkert de in 2017 naar Aalburg vertrokken ds. A. J. Mouw op.

Ds. A. Schellevis (Appelscha) gaat aan de slag in de protestantse gemeente in Goes. De kerkelijke gemeente nam onlangs afscheid van ds. A. Jobsen en ds. A. A. R. Kamermans. Zij gingen allebei met emeritaat. In Breda verwelkomt de protestantse gemeente mw. ds. J. A. van Kempen als nieuwe predikant. Dat betekent dat hij de gereformeerde kerk (PKN) in Westerbork gaat verlaten.

De gereformeerde kerk (PKN) op Urk moet verder zoeken naar een gemeentepredikant. Ds. L. P. Blom heeft bedankt en blijft dus trouw aan zijn gemeente in Barneveld. De gemeente is vacant omdat ds. E. J. de Groot vorig jaar aan de slag ging in Katwijk aan den Rijn.

Foto: Hervormd Sint Anthoniepolder

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher