depressie

Nieuws

11 maart 2019 door Dick van den Bos

Justin Bieber is depressief en vraagt de wereld om te bidden: "Jullie gebed is krachtig"

Justin Bieber maakte zondag bekend dat hij 'de laatste tijd worstelt' en hij vraagt zijn fans om voor hem te bidden. Ongeveer een maand geleden kreeg hij een behandeling voor zijn depressie, meldt FOX.

Bieber postte deze persoonlijke update zondag en hij zei dat hij hoopt dat zijn verhaal zal resoneren onder zijn volgers. "Ik wil jullie op de hoogte houden en zeggen dat ik momenteel veel worstel. Ik voel me 'disconnected' en vreemd", zegt hij. Hij zette er een foto boven van zichzelf samen met manager Scooter Braun en zanger Kanye West.

Hij vraagt zijn fans om voor hem te bidden. "Ik kom altijd weer terug, dus ik maak me niet zoveel zorgen. Ik wil gewoon uitreiken naar jullie en je vragen om voor me te bidden. God is getrouw en jullie gebeden hebben echt z'n uitwerking, dankjewel!"

"De zanger heeft emotionele maanden achter de rug en er gaan verhalen dat hij behandeld is voor een depressie. Het zou niets te maken hebben met zijn vrouw Haily Baldwin, met wie hij in september in het geheim trouwde. "Het gaat om iets anders waar hij mentaal mee worstelt. Maar Justin heeft goede hulp om hem heen en hij ontvangt wat behandelingen", zegt de bron.

Bieber heeft in het verleden geworsteld met een drugs- en seksverslaving, verteltde hij in een interview met Vogue. Hij heeft zich lange tijd van seks onthouden om dichter bij God te komen. Ook had hij tot de huwelijksnacht geen seks met zijn huidige vrouw.

Reacties

T
Mijnheer Justin Bieber ik geef gevolg aan Uw wens en ik bid voor U.

In het hopelijk goed Engels: Mister Bieber I pray for you! I wish you much strength from Heaven!
REAGEER
W
Philipians 1:6. That's a promise from God over your life. He is faithfull. So I pray that your eyes are on Jesus, your Saviour.Ine Smallenbroek.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher