Nieuws

07 maart 2019 door Interserve

Interserve organisatie informatieavond in Driebergen-Rijsenburg

Op 28 maart organiseert Interserve een informatieavond voor mensen die hun talenten willen inzetten in het buitenland. Interserve is het uitzendbureau waar geloof werkt. Zij zendt mensen uit naar Azië en de Arabische wereld om als christen in hun vakgebied te werken.

Lisette Bonk, bij Interserve verantwoordelijk voor werving en promotie: “Vaak zijn christenen benieuwd hoe ze hun talenten kunnen inzetten in het buitenland. Regelmatig hoor ik vragen als: kan ik met mijn beroep iets betekenen in het buitenland? Hoe kan ik geloof en werk combineren? Maar ook: moet ik kiezen voor een lange termijn uitzending of is het beter om voor korte tijd naar het buitenland te gaan? Tijdens de informatieavond laten wij graag zien waar Interserve voor staat. Jonathan heeft een aantal maanden in Kazachstan gewerkt en zal deze avond zijn ervaringen delen. We merken dat dit soort verhalen altijd erg motiverend is en een goed beeld geeft van de mogelijkheden om uitgezonden te worden.”

Tijdens de avond is er ook gelegenheid om individuele vragen te stellen. Dat gebeurt tijdens een zogenaamde speeddate. Lisette: “Tijdens de speeddate gaan we kort in op de persoonlijke situatie en wensen van de deelnemer. Zo proberen we te inventariseren wat zijn of haar specifieke vragen zijn. Sommige vragen kunnen we gelijk beantwoorden, voor andere is uitgebreider contact nodig. We proberen voor iedereen een plek te vinden waar hij of zij het beste past. Dat vraagt maatwerk.”

De informatieavond vindt plaats op donderdagavond 28 maart. Locatie: Kantoor Interserve, Hoofdstraat 55, Driebergen-Rijsenburg. Geïnteresseerden kunnen zich melden door contact op te nemen met Lisette Bonk: lisette.bonk@interserve.nl of 0343 – 74 54 00.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher