kruizen

Nieuws

05 maart 2019 door Dick van den Bos

Vuurstorm breekt uit in Amerikaanse kerk; Bijbels en kruizen blijven onbeschadigd

In een kerk in de Amerikaanse staat West-Virginia is zondag een hevige brand uitgebroken en de kerk is zwaar beschadigd geraakt. Er gebeurde desondanks wel iets bijzonders: een aantal Bijbels heeft de vuurstorm overleefd en zijn nog volledig intact, meldt CBN.

Het gebouw van Freedom Ministries Church in Grandview leed veel schade. Het vuur was zo heet, dat de brandweerlieden noodgedwongen het gebouw uit moesten, meldt tv-station KUTV. Ondanks de enorme hitte, was er geen Bijbel en geen van de kruizen in het gebouw verbrand.

Vlammen
De brandweervereniging postten hun kijk op deze zaak, op hun Facebook-pagina. "Op 3 maart, rond 12:58 is het gebouw van Freedom Ministries Church in vlammen komen te staan. Hoewel de vlammen ons overweldigden, was God niet tegen ons."

"Beeld je dit in. Een gebouw dat zo heet is, dat brandweerlieden naar buiten moesten. Alles zou tot as afgebrand moeten zijn. Maar geen enkele Bijbel is verbrand en geen enkel kruis. Geen enkele brandweerman heeft pijn geleden. Laten we bidden voor de pastor en de kerk."  

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher