Thuis

Levensverhaal

04 maart 2019 door Hour of Power

Matthijs (18) heeft niet lang meer te leven: "Ik kijk er naar uit om naar de hemel te gaan"

Matthijs Annot (18) ging afgelopen zomer hardlopen en toen kreeg hij last van zijn scheenbeen. "Ik dacht aan een ontsteking, maar het ging niet over. Toen lieten we een echo maken. Daaruit bleek dat ik agressieve botkanker heb", vertelt hij in Hour of Power. Hij zit daar samen met zijn moeder Susanne. Matthijs vertelt dat hij uitkijkt naar de hemel.

Stichting Hour of Power heeft als missie om door middel van de moderne massamedia de liefde van Christus door te geven. Iedere zondag te zien op RTL5 om 8:00 en 9:00!
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Hour of Power

Matthijs: "Dit is niet best, dacht ik. Ik dacht nog niet dat mijn leven vorobij was." Er leek nog hoop te zijn, totdat het nieuws bekend werd dat de chemo-therapie niet aansloeg en de tumoren gegroeid waren."

Susanne: "We hebben het heel intiem beleefd. We hebben veel gepraat over dingen en samen ons er doorheen geknokt. Het huis staat open voor vrienden van Matthijs. Alles doen we samen, ook naar het ziekenhuis of het verwerken van de uitslagen."

Matthijs: "We leven in het nu, we maken van elke dag een feest. Natuurlijk zie ik op tegen de tijd dat mijn lichaam het op zal geven. Maar de wetenschap dat ik straks naar de hemel mag gaan, geeft heel veel kracht."

Bekijk deze zeer emotionele uitzending.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher