citizenGo

Nieuws

01 maart 2019 door Dick van den Bos

CitizenGO: "Stop LHBT-gedram in Donald Duck!"

Donald Duck gaat voor het eerst een strip maken met een vrouwelijk homostel, en de christelijke burgerbeweging CitizenGO noemt dit 'schokkend'. Aanleiding hiervoor was een oproep van een 10-jarig meisje Fenna in het jeugdjournaal.

CitizenGO: "Het is schokkend, omdat ze een klein meisje voor hun wagen spannen om politiek correcte terreur uit te oefenen op de meest onschuldigen... onze kinderen. Hoe? Door Fenna van 10 bij de hoofdredactrice van de Donald Duck erop te laten aandringen dat er meer homostellen moeten komen in de strip."

'Donald Duck hoeft zelf niet homo te worden. Maar het lijkt Fenna leuk als er bijvoorbeeld in de achtergrond van de plaatjes ook soms twee verliefde vrouwen te zien zijn. Samen met Malou gaat ze naar de baas van de Donald Duck om te vragen of dat kan', schrijft het Jeugdjournaal op haar site.

De baas van de Donald Duck, Joan Lommen, zegde onmiddellijk toe dat ze gevolg zou geven aan dit verzoek.

CitizenGo belsuit: "Dit LHBT-gedram, dat als doel heeft om LHBT-relaties te normaliseren, moet stoppen. Zeker waar het gaat om onze kinderen, die nog niet weerbaar genoeg zijn om een eigen standpunt in te nemen."

Reacties

P
CitizenGo heeft gelijk. Van alles wat niet door God bedoeld is, maar een gevolg is van de gebrokenheid van de schepping vanwege de zondeval, wordt meer en meer als normaal voorgesteld. Overigens ben ik zeer bewogen over de nood van de homofiele medemens. Zie mijn artikel (https://stichting-promise.nl/specifieke-pastorale-onderwerpen/de-bijbelse-weg-voor-de-nood-van-homofielen.htm).
REAGEER
De hele wereld gaat "homo", om de hype niet te missen, uit angst voor commentaar, voor de verkoopcijfers, of om niet voor ouderwets te worden versleten.

In álle geledingen van de samenleving heeft het topprioriteit: overheidsinstanties, school, media, kerk, en zelfs in de Donald Duck.
K
Als de kerken in de afgelopen 100 jaar niet zo fanatiek anti-homo zouden zijn geweest, had de wereld er anders uitgezien. En was een stevige homo-lobby wellicht niet nodig geweest.
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher