uitdaging

God

01 maart 2019 door Gideon

Vind jij het moeilijk om te bidden? Dan is deze uitdaging voor jou!

Toen wij in november een challenge organiseerden rondom het thema Gods stem horen, gaven de meeste mensen die de evaluatie invulden aan dat ze een nieuwe challenge graag over het bidden zouden zien gaan. Vervolgens ontstond bij ons het idee om die challenge te organiseren in de 40 dagentijd, die dit jaar zal zijn van 6 maart tot en met 20 april. Op zondag 21 april is het Pasen.

Worstel jij ook wel eens met gebed? Hoe moet ik bidden? Wanneer moet ik bidden? Welke woorden gebruik ik wel en welke juist niet? Hoort God al mijn gebeden? En hoe verhoort Hij mijn gebeden, als ik niet krijg wat ik Hem gevraagd heb?

Tijdens deze challenge zullen we vooral gebruik maken van overdenkingen uit het boek De kracht van biddend bijbellezen, geschreven door Stormie Omartian. Ontdek hoe God het gebed bedoeld heeft en hoe je dagelijks met Jezus kunt wandelen. Hoe je de leiding van de Heilige Geest kunt opmerken en gehoorzamen. Welke beloften God voor jouw situatie in Zijn Woord heeft gegeven. Hoe je je lasten bij Hem kunt afleggen en hoe je meer kunt genieten van je gesprekken met de hemelse Vader. 40 dagen lang zullen we stilstaan bij gebed enerzijds en bij Jezus anderzijds, zodat we aan Zijn hand uiteindelijk bij Goede Vrijdag en Pasen zullen uitkomen.

Stap je mee in dit avontuur?

Meld je hier aan!

Hartelijke groet,
Het team van Uitgeverij Gideon

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher