thuisfluiter

Dagelijks leven

28 februari 2019 door EO Visie

Tijs van den Brink: "Ik voel me voor het eerst in mijn leven een thuisfluiter"

EO-presentator Tijs van den Brink geeft in zijn column een inkijkje in zijn leven als vader. Zijn dochter zit op voetbal en Tijs moet fluiten. Hoewel hij als goedgeaarde christen probeert eerlijk te fluiten, gaat het niet helemaal zoals gewenst.

De wedstrijd staat namelijk op 1-1 en voor een groot deel van de wedstrijd heeft hij een goede klik met de grensrechter. Totdat de 'grens' van de bezoekende partij ineens 'buitenspel' roept, terwijl Tijs dat helemaal niet zo ziet. Hij negeert het verzoek.

"Maar helaas: meteen daarna ontstaat een kans voor het thuisspelende team en ja hoor, hij gaat erin. Prima goal, ik keur hem goed. Wat ik al vreesde, gebeurt: de grensrechter protesteert."

Thuisfluiter
Onenigheid dus, maar Tijs blijft zeker van zijn zaak. Totdat zijn dochter thuis kwam en hij het nog een keer checkte bij haar. "'Ja pap, ik denk dat het buitenspel was.' Oef. Zij heeft er geen belang bij hierover te liegen. Ik heb het toch verkeerd gezien. Voor het eerst in m’n fluitcarrière voel ik me een thuisfluiter."

Klik hier om het hele verhaal te lezen

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher