aanbidding

Mooi

26 februari 2019 door Dick van den Bos

Hoe een lied van aanbidding het leven redde van Jaxon

"Het werd erger en erger, en stond op punt van leven en dood. dreigde te overlijden, Jaxon stond op kritiek punt", vertelt de vader van Jaxon in de video van Bethel Music.

Zijn moeder vertelt hoe het begon. "Jaxon en ik maakte een cake, als een moment tussen moeder en zoon. Maar in de avond werd hij niet goed en hij trok ziek weg. We gingen direct naar het ziekenhuis. Hij was zo ziek. De dokter riep me en zei: 'Ik ben heel bezorgd dat hij ecoli heeft, een nierafwijking van het ergste soort. De dokter vreesde dat ze niet bekwaam waren om hem nog te helpen."

Ze vervolgt: "Ik was vol van de gedachte dat ik hem nooit zal zien opgroeien als een man. Hij was niet meer in staat om te communiceren. Ik was volledig verslagen op dat moment."

Gebedsoproep
Vervolgens deden ze een oproep via Bethel Church op social media en over hele wereld riepen mensen het uit naar God om het leven van Jaxon gered te zien worden.

Aanbiddingsleider Jonathan Helser (ook schrijver van 'No longer slaves') was bang dat deze strijd niet gewonnen zou worden. "Maar iets in ons rees op; we geloofden dat God het kon doen. Het enige wat wij konden doen is toen aanbidden. Hier is het bekende lied 'I raise a halleluja' voortgekomen: "I raise a halleluja, in de presence of my enemies. Ze kwamen met een lied: ik nam dat lied over hem, I raise in de presence of my enemies, my weapon is a melody." Dit zong Helser samen met velen.

Op dat moment begon Jaxon weer te praten. "We geloven in de kracht van lofprijs, ik kan er niets aan doen, maar ik geloof dat lofprijs hier een deel in heeft gespeeld"

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher