geliefd

Nieuws

22 februari 2019 door Dick van den Bos

Voetballer Morata gehoond door eigen supporters: "Jezus was ook niet overal geliefd"

Voetballer Álvaro Morata speelde in de jeugdopleiding van Athletico Madrid, maar maakte een overstap naar de grote rivaal Real Madrid. Daar scoorde hij 31 keer in 95 wedstrijden. Tevens uitte hij zijn liefde voor Real door meerdere keren het logo te kussen. Dat schrijft Voetbal International.

"Er zijn mensen die niet blij zijn dat ik hier ben gekomen", zegt Morata in gesprek met de Spaanse krant AS. "Ik had andere opties, maar ik koos voor Atlético. Nu wil ik alleen nog winnen. Niet iedereen zal mij waarderen, maar ach. Zelfs Jezus Christus was niet bij iedereen geliefd. Ik ben blij met mijn ploeggenoten en de club, ik ben erg fijn ontvangen. Nu wil ik laten zien waarom ik hier ben."

Hij speelt komende week in de Champions League tegen Juventus, de club waar hij ook lang voor heeft gespeeld. "Of ik ga juichen als ik scoor tegen Juve? Ik kan het eigenlijk niet maken om niet te juichen bij mijn eerste goal voor Atlético, maar misschien dat ik het uit respect tegen Juve niet doe. Mijn eerste goal voor Atlético zou wel veel betekenen voor me. Ik heb wel veel respect voor de fans van Juve. Ik hoop dat ze alle wedstrijden winnen, behalve tegen ons."

Klik hier om het hele verhaal te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher