Nieuws

22 februari 2019 door Nederlands Bijbelgenootschap

Geef je mening, meld je aan voor het klantenpanel van het NBG

In 2004 is de Nieuwe Bijbelvertaling uitgebracht door het Nederland Bijbelgenootschap (NBG). Er zijn duizenden reacties opgestuurd naar het NBG met suggesties voor verbeteringen. Momenteel wordt deze vertaling door een team van professionals herzien, mede op basis van al deze reacties. Deze gereviseerde vertaling verschijnt in 2021.

Vragen
Om ervoor te zorgen dat deze vertaling zoveel mogelijk mensen bereikt, hebben we je mening en ervaringen bij het gebruik van de Bijbel nodig, zodat we onze communicatie en vormgeving kunnen laten aansluiten bij de behoefte van de gebruiker.

Wil je met ons meedenken over belangrijke vragen als:
Wat vind je belangrijk aan een bijbelvertaling?
Hoe vind je dat een Bijbel er uit zou moeten zien?
Wat vind je van de Nieuwe Bijbelvertaling? Wat vind je er prettig aan, wat minder prettig? Je hoeft niet een liefhebber van de NBV te zijn.

Meld je aan
Wil je over bovenstaande vragen meepraten, denk dan met ons mee. We organiseren op 21 en 25 maart ’s avonds een panelgesprek in het midden van het land onder leiding van een onafhankelijk deskundig bureau. Dit bureau selecteert tevens een groep mensen voor deze bijeenkomsten en letten daarbij op een brede afspiegeling van de doelgroep. Na de selectie hoor je of en voor welke avond je wordt uitgenodigd. Als dank voor je inbreng, ontvang je een bijbel naar keuze (tot € 60,-) of een VVV-bon van € 40,-.

Iedereen die niet bij de bijeenkomsten kan zijn, nodigen we wel uit om mee te doen aan ons interactieve online klantenpanel. Die zullen we in een later stadium een aantal vragen voorleggen.​

Klik hier om je aan te melden

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher