dromen

Dagelijks leven

25 februari 2019 door Dick van den Bos

David de Vos: "God laat dromen uitkomen"

Als zestienjarige jongen had David de Vos van stichting Go and Tell al het verlangen het evangelie aan grote groepen mensen te vertellen. Hij had nog geen publiek, en dus sprak hij tegen de bomen in het bos.

Op een dag sprak God tot zijn hart: “David, zoveel bomen als hier staan, zoveel mensen zal jij op een dag voor je hebben staan.” Ik heb die woorden altijd in mijn hart bewaard, met daarbij het verlangen om zoveel mogelijk mensen bij Jezus te brengen. In Pakistan gingen deze woorden letterlijk in vervulling, toen een grote zee van mensen het veld vulde. Met mijn hele hart mocht ik over Jezus vertellen. En vele, vele duizenden mensen kwamen tot geloof.“Mijn beeld van Pakistan is voorgoed veranderd. God is bijzonder aan het werk onder de moslims en de gebeden voor vervolgde christenen worden verhoord! Hoe gaaf is het dat we hier aan deel mochten nemen. Ik ben echt supertrots op ons hele team, maar ook op onze achterban en onze donateurs! Dit had nooit zonder hen gekund.”

Gelukkig doet God ook te gekke dingen in ons land! Hij is dezelfde God. Wil jij op 22 april tijdens Simply Jesus een fantastische dag beleven met duizenden andere gelovigen? 

Bestel jouw tickets voor Simply Jesus hier

Reacties

J
Nee David, in Nederland lukt dit je niet... Als het je hier lukt dan zal ik ook voor jou applaudiseren...
S
De bijdrage komt wat insinuerend over: alsof het hem om applaus zou gaan. Verder weet ik hoe atheïsten omgingen met Jan Zijlstra. Focussen op de wonderen die weerlegbaar zijn. En als er echt iets aantoonbaars is gebeurd dan is dat de kracht van psychologie. De meeste atheïsten zullen altijd blijven touwtrekken. Maar niet alle Nederlanders zijn atheïst, voor het geval mensen denken dat ik iets heb tegen Nederland: velen zijn meer agnostisch of, steeds vanzelfsprekender, islamitisch.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher