Nieuws

21 februari 2019 door Vrienden van de Hoop

Greatly Blessed komt naar Dordrecht

Op zaterdag 2 maart 2019 om 19.30 uur staat in Dordrecht een fantastisch concert gepland. De mannen van Greatly Blessed zullen dan optreden bij stichting vrienden van de Hoop. De toegang is gratis.

Greatly Blessed is het enige Southern Gospel men’s choir in Europa, en trekt Nederland – maar ook omliggende landen - door om mensen te laten genieten en ook warm te maken voor deze muziek. Onbekend maakt onbemind, maar wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze gevarieerde muziekstroming zal hiervan gaan houden! Deze muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie.

Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band. Sommige liederen zijn in Nederland in de Opwekkingsbundel terechtgekomen, maar ook zijn er een aantal van deze gospelsongs door Elvis Presley uitgebracht, onder andere het prachtige “He touched me”.

Greatly Blessed wil het in een avondvullend programma allemaal ten gehore brengen. Deze mannenformatie bestaat – naast een behoorlijk orkest – uit 12 geselecteerde zangers uit heel Nederland. Een aantal leden van koor en band komen uit de buurt van Dordrecht en omstreken. Voor hén is het helemaal bijzonder om in hun eigen regio een optreden te mogen verzorgen!

Bevlogen
Deze groep enthousiaste en bevlogen mannen is onder de naam Men4Christ in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen zingt, gebeurt er iets bijzonders.

De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound.

Greatly Blessed ziet ernaar uit om in Dordrecht op te treden!
De afgelopen jaren verzorgde Greatly Blessed al eerdere optredens
In de regio, en hopen op een mooie avond samen met u.

Op zaterdag 2 maart 2019 om 19.30 uur bij de Hoop, Provincialeweg 122
3329 KP Dordrecht
De toegang is gratis, kaarten zijn kosteloos te reserveren
via www.TrueTickets.nl.

Meer informatie kunt u vinden op onze site:
www.GreatlyBlessed.nl en Facebook-pagina: https://www.facebook.com/GreatlyBlessed.nl/

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher