vurige peilen

Mooi

20 februari 2019 door Dick van den Bos

"Strijd je met ziekte? Hef het schild van geloof op!"

"De Bijbel zegt: 'neem boven alles het schild van geloof op.' Dus jouw geloof is een schild waarmee je iedere vurige peil van de boze uitblust", zegt Tom de Wal van Frontrunners Ministries in deze video.

"De duivel schiet naar je. Hij zegt: 'je zal vast ziek blijven', maar je schild van geloof zegt: 'Nee door Zijn striemen ben ik genezen.' Het schild blust elke peil op je leven uit. Pak teksten over genezing en voorspoed, bidt het gebed van geloof, en elke peil van de boze zal geen effect hebben op je leven."

Reacties

Een verpakt oordeel over mensen, broeders en zusters die ons voortijds zijn ontvallen door een lichamelijke kwaal. Zij zijn heengegaan zonder boven dit alles blijkens, het schild niet tot hun beschikking te hebben gehad. Deze prediking is opzicht lijkend op een vurige pijl. De genezing door Zijn striemen heeft betrekking op de Bijbelse boodschap, dat zonde als een ziekte wordt beschreven en er dan ook i.d.v. altijd het woord genezing wordt aangetroffen.Wij geloven en prediken een Bijbels feit, dat God in Zijn liefde een ieder (niet één uitgezonderd) mag weten, vergeving van zonden ontvangen te hebben door te geloven in Zijn gegeven eniggeboren Zoon men niet verloren gaat maar voor 100% het eeuwige leven heeft. Dat geloven wij zonder enige twijfel! Ook met het oog op de uitleg van de apostel Petrus over de zo veel beluisterde term: ,,Zijn striemen zal mijn genezing zijn voor mijn lichaam, waarbij het bekende gedeelte in Jes.53 wordt geciteerd!
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher