meisjes

Levensverhaal

20 februari 2019 door Dick van den Bos

Deze transgender-meisjes hebben spijt van hun transitie: "Het was de meest ellendige periode uit mijn leven"

Deze vier jonge vrouwen hebben een video gemaakt over het onderwerp 'gender-identiteit'. Dagny, Chiara, Jesse and Helena starten een nieuwe beweging, genaamd 'Pique Resilience Project', waar ze een platform willen creëren voor hen die slachtoffer zijn van een progressieve transgender-ideologie, vertellen ze.

De vrouwen vertellen dat er veel druk is op jonge mensen om een 'gender-transitie' te ondergaan - en juist de steun van hun ouders om de transitie te ondergaan, betreuren ze achteraf. "Ik denk dat als ik gewacht had tot mijn achttiende, waarbij ik op de rand stond om naar de universteit te gaan, dan zou ik nooit de hormoonbehandeling gestart zijn", zegt Daigny. Ze vertelt ook hoe haar transgender-identiteit vooral voortkwam uit het verlangen om geliefd, geaccepteerd en gelukkig te zijn.

Trieste periode
Ze vervolgt: "Ik denk dat de transitie zowel sociaal als ook medisch kwam omdat ik een positieve verandering in mijn leven wilde, in een tijd dat ik geen controle had over mijn leven en ik ongelukkig was", vertelt ze. "Maar achteraf gezien was juist mijn leven als transgender de meest stilstaande, en trieste tijd uit mijn leven."

"Ik maakte geen nieuwe vrienden", vertelt ze. "Ik voelde me de hele tijd ellendig, mijn cijfers gingen ook omlaag. Om eerlijk te zijn kan ik geen foto meer zien van mezelf uit die periode."

Ook vertellen ze dat de stap om te stoppen als transgender voor veel druk zorgde in de transgender-gemeenschap. "Veel mensen zagen mij als een verrader, er was sociale druk om transgender te blijven."

Bekijk hier het hele verhaal van de ex-transgenders:

Reacties

De "autonome-maakbare-instand cultuur" én de snel veranderende sexuele moraal, zijn de componenten die de samenleving én het individu snel en radicaal kunnen doen veranderen.

Geduld, tevredenheid en imperfectie zijn uit (het christelijke) beeld geraakt.

De tol is groot die we collectief betalen.....
REAGEER
B
God schiep de kosmos, incl. de wereld,maar de Nederlanders schiepen Nederland.

Een dergelijke arrogante uitspraak vinden we verder terug in:

"we moeten de wereld redden, want we gaan ten onder aan teveel CO2, te kort aan ozon, te veel zure regen, te veel vlees eten en overbevolking"

Dus we gaan voor 1000 miljard euro het NL-klimaat beïnvloeden/ regelen, vanuit de 2e kamer, met vermindering van 0,0002% CO2, waarbij de rest van de wereld amper wat doet.

O ja, de mens is genderneutraal en die mag kiezen vanaf groep 1 basisschool: mnl/vrl/
B
vervolg: en als dan deze genderneutraliteit niet bestaat, hebben we al veel kwaad berokkend, getuige het verslag van de meisjes in bovenstaand verhaal.

Beetje verkeerd gerekend, net als Rutte/CPB met de verhoging van energiekosten, laatste nieuws dus 334 per jaar ipv. een paar tientjes per jaar.

Zonder erkenning van de Schepper en Zijn verlossing in Yeshua reken je altijd verkeerd, allemaal eindtijd signalen, moge Zijn komst spoedig zijn !

Shalom

Ben Kok jchrp

"en alle kerken zwegen"
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher