Biddag placemat

Nieuws

18 februari 2019 door Jeffrey Schipper

LCJ ontwikkelt biddag-placemat

In samenwerking met school en kerk is er door het LCJ nu een biddag-placemat ontwikkeld. Speciaal om in het gezin een week lang aandacht te geven aan en toe te leven naar de biddag.

Voor 8 dagen (van de woensdag voor biddag tot en met de biddagwoensdag) is er een stukje om te lezen met uitleg en vragen, een leuke doe-opdracht en iets om te zingen rondom het thema ‘Geef ons heden ons dagelijks brood’. Al deze tekst staat mooi vormgegeven op een grote placemat (A3-formaat) die de kinderen zo op tafel kunnen gebruiken. De placemat is ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd en bedoeld voor gebruik in het gezin.

Aansluitend bij deze placemat is er materiaal ontwikkeld voor scholen (met vertelschetsen en verwerkingen). Hiermee kun je ook heel goed op zondagsschool of club aan de slag! Bij het thema van de placemat is ook een preekschets geschreven voor de biddagmorgen/middagdienst. De materialen voor (zondags)school en club zijn te downloaden, evenals de preekschets voor de biddagdienst. Bij de placemat zijn ook nog extra verwerkingen voor thuis te downloaden.

U kunt de placemats bestellen voor € 0,45 per stuk, met een minimumafname van 20 stuks. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher