Hervormde gemeente Woudenberg

Nieuws

18 februari 2019 door Jeffrey Schipper

Ds. H. J. T. Lubbers verhuist naar hervormd Woudenberg

Ds. H. J. T. Lubbers gaat IJsselmuiden-Grafhorst verlaten. De hervormde predikant heeft een beroep uit Woudenberg (wijk 1, foto) aanvaard. In Woudenberg gaat Lubbers de in 2017 naar Nijkerk vertrokken ds. M. Messemaker vervangen. Lubbers bedankte voor een beroep uit Ede.

De hervormde gemeente in Hendrik-Ido-Ambacht blijft op zoek naar een nieuwe dominee, omdat ds. A. Robbertsen verhuisde naar Rotterdam. De kerkenraad bracht een beroep uit op ds. M. Dubbelman, maar hij heeft bedankt. Hij is alweer ruim twaalf jaar actief in Giessen-Nieuwkerk en Neder-Slingeland (wijk Oost), zijn eerste gemeente.

In Bleiswijk verwelkomt de hervormde gemeente binnenkort een nieuwe dominee. Ds. W. M. de Bruin heeft het beroep van de Dorpskerk aanvaard en neemt afscheid van zijn gemeente in Stolwijk. Ds. G. W. Oostermann verhuist naar Zevenbergen. Daar vervangt de hervormde predikant uit Huizen de vorig jaar naar Epe vertrokken ds. G. C. Buijs.

De gereformeerde kerk (PKN) op Urk ziet ds. L. P. Blom graag komen. De hervormde predikant uit Barneveld kan de naar Katwijk aan den Rijn vertrokken ds. E. J. de Groot vervangen. De hervormde gemeente in Sint Anthoniepolder heeft een beroep uitgebracht op ds. J. A. van den Berg. De predikant is momenteel werkzaam in het Amerikaanse Grand Rapids.

H. R. Fokkert gaat voorlopig nog niet aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat uit Rijssen heeft bedankt voor een beroep van de hervormde gemeente in Hei- en Boeicop. Deze gemeente is sinds vorig jaar vacant omdat ds. E. van Wijk vertrok naar het Brabantse Sprang.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher