verkracht

Nieuws

15 februari 2019 door Jeffrey Schipper

Moslims verkrachten Somalische christelijke moeder (41)

Een Somalische moeder is vorige maand verkracht door een groep moslims, meldt Morning Star News. De 41-jarige moeder leeft met haar vier kinderen in een vluchtelingenkamp in Kenia, in de buurt van de Somalische grens. Vorig jaar bekeerde de vrouw zich als moslim tot het christendom.

Haar bekering vond plaats in het geheim, maar bleef uiteindelijk niet onopgemerkt. In februari zagen de islamitische verkrachters haar in Somalië een kerkdienst bezoeken. Vervolgens heeft ze in het vluchtelingenkamp diverse dreigementen ontvangen. 'We weten dat je christen bent en op zondag naar de kerk gaat,' stond in één van de berichten. 'Als je de kerkdiensten blijft bezoeken, zullen we je aanvallen.'

De ex-moslims besloot vervolgens om niet meer naar de kerk te gaan. Niet lang daarna bekeerden haar kinderen zich eveneens tot Christus. De vrouw verbrak haar huwelijk met haar islamitische echtgenoot en sloeg met de kinderen op de vlucht. Ondanks haar vlucht is ze in de gaten gehouden.

"Begin januari werd ik door vier mannen geslagen en verkracht," vertelt het slachtoffer. "Toen ze ons huis verlieten, zei één van de daders: 'We hadden je kunnen vermoorden omdat je een schande voor de islam bent geworden. Maar omdat je een alleenstaande moeder van vier kinderen bent, laten we je in leven op voorwaarde dat je onze namen nergens zal noemen!' De vrouw heeft dringend behoefte aan gebed en traumabegeleiding.

In Somalië is geen ruimte voor andere godsdiensten buiten de islam. Stamleiders en religieuze leiders zien het christendom als iets wat de cultuur en religie van het land schaadt. Imams verkondigen dat ‘een Somaliër geboren wordt als moslim en sterft als moslim’ en Somalische stammen houden sterk vast aan tradities. Het land bezet de derde plaats op de Ranglijst Christenvervolging.

Reacties

B
De feiten spreken voor zich, ontmasker de islam, dit is wat de koran, ahadith en voorbeeldleven va Mohammed leren!

Niet 1 kerk of synagoge doet er iets mee op de eigen website !

Shabbath shalom,

Ben Kok j chr pastor
Ben Kok, ben je dan al de kerken en synagogen afgegaan?
Toon meer antwoorden (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher