ZoeteLiefde

Nieuws

14 februari 2019 door Redactie

ZoeteLiefde wil de wereld overladen met zoete woorden van liefde

ZoeteLiefde is een paar jaar geleden een revolutie van liefde gestart. Het bedrijf heeft als missie om de wereld te overladen met zoete woorden van liefde. "Echte, inspirerende, mooie, oprechte liefde", staat op de website.

Het bedrijf ZoeteLiefde is ontstaan door een droom van oprichter Marina de Haan. Zij heeft een droom dat mensen liefdevoller met elkaar omgaan. Marina is naast ondernemer en journalist ook christen. Ze gelooft dat God liefde is en die liefde wil ze uitdelen.

Het gaat dan om 'liefde die harten zacht maakt en ogen opent. Liefde die mensen verbindt, verandert en verzekert van acceptatie'. Onlangs hebben ze een heel lief liefdesgedichtje gedeeld op Instagram. Perfect voor Valentijnsdag!

Op Valentijnsdag is het een prachtig moment om stil te staan bij de liefde. Liefde is namelijk belangrijk in onze wereld. Als we liefhebben, is er geen ruimte voor haat. Als we liefhebben, is er geen ruimte voor verdeeldheid. "Voeg met alles dat je doet liefde toe", vertelt Marina.

ZoeteLiefde maakt ansichtkaarten die jij weer kunt versturen. Ook is er een online magazine met eerlijke en motiverende verhalen en geven ze workshops over de kracht van woorden en de kunst van luisteren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik val #welkomthuis

Een bericht gedeeld door ZoeteLiefde (@zoeteliefde) op

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify