Nieuws

13 februari 2019 door IZB

Inschrijving Toer voor het Goede Doel geopend

De inschrijving is geopend voor de jaarlijkse Toer voor het Goede Doel, zaterdag 15 juni 2019. Tientallen wielrenners stappen dan op de fiets voor ‘misschien wel de meest inspirerende sponsortocht’ van het land, georganiseerd door de missionaire organisatie IZB.

Voor de tocht, in totaal 150 kilometer, is een gevarieerd parcours uitgezet door de provincies Zuid-Holland en Utrecht. De opbrengst van de rit is bestemd voor het missionaire werk op de locaties die onderweg worden bezocht: het pionierswerk gericht op gezinnen in Capelle-Schollevaar, het missionair-diaconale werk van ‘Het Badhuis’ in Zwijndrecht en de multiculturele geloofsgemeenschap in Nieuwegein. Medewerkers van deze missionaire pioniersplekken geven het peloton ter plekke tekst en uitleg over hun werk.

De formule van de Toer voor het Goede Doel bleek afgelopen jaar bij veel deelnemers in de smaak te vallen, zegt ds. Jan Holtslag, die de tocht samen met IZB’ers Jan Waanders en Michaël Boon organiseert: "Het brengt het pionierswerk onder de aandacht, de deelnemers zien wat er gebeurt, ze hebben onderweg goeie gesprekken en het levert ook financiële ondersteuning op."

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Het blijft me verbazen:

Mensen geven iemand geld voor een (goed) doel, wanneer die persoon zich "kapot" fiets, loopt, of zwemt. Wat is de meerwaarde van dit fietsen, lopen, of zwemmen? En waarom geven ze anders niét.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify