Daarom Pasen Martin Mans

Nieuws

12 februari 2019 door Kerk in Actie

'Daarom Pasen' en Martin Mans brengen gratis Paas-cd

Vanaf vandaag is er een gratis cd van organist en dirigent Martin Mans te bestellen via www.daarompasen.nl. Met de productie van de cd’s wil 'Daarom Pasen' mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Pasen echt om draait. Daarom Pasen is een vervolg op Daarom Kerst, waarbij meer dan 30.000 cd’s zijn verstuurd.

“Pasen is voor veel mensen tegenwoordig het feest van paaseieren en de paasbrunch. De echte betekenis van Pasen kennen we helaas steeds minder, aldus organisator Daan Damsteeg. “Pasen is het feest waarop we mogen vieren dat Jezus opstond uit de dood en dat het kruis waaraan Hij stierf niet het einde is, maar een nieuw begin van verzoening tussen God en mensen. Het wonderbaarlijke verhaal van Gods liefde en genade voor alle mensen. Dat cadeau willen we graag delen via deze gratis CD.”

Martin Mans
Dit jaar kiest de organisatie van Daarom Pasen voor een cd van Martin Mans en anderen. Met de cd brengen zij het bijzondere verhaal van Passie en Pasen dichterbij. “Het is Pasen, omdat het Kerst was. Het is Pasen, omdat het Passie was. Het is Pasen! En daarom wil ik zingen en spelen van mijn Heiland! Het is een prachtige CD geworden met ruimte voor bezinning, rust, vreugde en passie”, zo laat de artiest weten.

Voor jezelf of om weg te geven
Op www.daarompasen.nl zijn de CD’s gratis te verkrijgen. Bij grotere oplage, voor kerken en scholen die de cd uitdelen, vraagt de organisatie een onkostenvergoeding van € 2,50 per stuk.

Over Daarom Pasen
Daarom Pasen is een project van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Met dit project willen zij kerken en particulieren ondersteunen bij het bekendmaken van de werkelijke betekenis van Pasen. De geschenken zijn er ook bedoeld om niet- en randkerkelijken op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het Paasevangelie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify