Lekker lachen

Mooi

12 februari 2019 door Marina de Haan

Lekker lachen: 5X leuke reacties van kinderen

Als ouders genieten we gigantisch van onze kinderen. Maar soms kunnen we ook vreselijk om ze lachen. Linda verzamelde grappige anekdotes. Wij delen de beste vijf. Even lekker lachen met deze leuke reacties van kinderen

Mirjam: "Mijn kind (W) stond bij de plastic afvalbak en vroeg: “Mam, jij hebt toch een plastic heup?” “Nee”, zei ik, “Dat is van titanium.”  “Maar wat is dat dan?” vroeg W. “Dat is een soort metaal.” Vervolgens reageerde W: “Oh, dan moet je bij het oud-ijzer straks!”

In de supermarkt
Susanne: "Ik stond met mijn tweejarige in de supermarkt. Ik vroeg: “Wat wil je eten?” “Ik wil soep”, reageerde mijn kind. Dat vond ik prima, dus zei: “Oké, soep is goed.” Waarop gereageerd werd met woest geknepen ogen: “NEE IK WIL GEEN SOEP!” Dus ik zei: “Oké, dan eten we geen soep, zullen we anders pasta eten?” “Nee mama, ik wil soep.” En dit gesprek is ook te voeren over broeken versus jurkjes, koekjes versus chipjes en ga zo maar verder."

Francis: "Mijn tweejarige peuter kreeg een pop. Dat vond ik heel lief, dus ik zei: “Ah, dan wordt het sowieso een goede papa.” Totdat de peuter met al zijn kracht het hoofd van de pop tegen de tafel sloeg."

Krentenbol
Daisy: "Ik heb  wel eens met mijn peuter van 2,5 een discussie gehad over een krentenbol. Hij moest hem van mij opeten, voordat hij een Danoontje zou krijgen. Uiteindelijk moest hij in zijn kamer de krentenbol verder opeten. Na tien minuten kwam hij tevoorschijn… Klaar! Toen we zes jaar later gingen verhuizen en we alles moesten leegmaken, vond ik een keiharde, verdroogde krentenbol klem achter de verwarming."

Chantal: "Mijn toen vierjarige stond eens aan de schroeven van een ijzeren hek te morrelen. Ze zaten vast gesmolten, dus ze konden er niet uit. Ik zei: “Lieverd, die schroeven kunnen er niet uit.” “Wel mama”, was haar antwoord. Na een paar minuten vroeg ik of het al gelukt was. Zegt ze: “Mama, je weet toch dat deze schroeven er niet uit kunnen?”

Bonus
Okay, omdat het zo grappig is. Hier nog een bonus:

Famke: “Ik ben ingestort”, zei ik tegen mijn man. Waarop mijn zoon van vijf zei: “Oh leuk, dan ben je een ruïne.”

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify