Miljuschka Witzenhauzen

Nieuws

12 februari 2019 door Redactie

Miljuschka over dochter met epilepsie: "Ze is écht heel dapper"

Fooddeskundige Miljuschka Witzenhauzen vertelde gisteravond in RTL Boulevard over haar dochter Felina die epilepsie heeft. "De eerste keer denk je ‘oh God’, want zo’n aanval ziet eruit alsof iemand doodgaat.” 

Het was gister Internationale Epilepsie Dag. Voldoende reden voor Boulevard om Miljuschka de hemd van haar lijf te vragen over haar 6-jarige dochter. Ze vertelt emotioneel aan presentatrice Bridget Maasland over de aanvallen die haar dochter te voorduren heeft.

'Ze is écht een heel dapper meisje'

“Ik weet nog dat je het voor het eerst meemaakte en dat het als de hel was. Wat logisch is, want het is je kind", zei Bridget tegen Miljuschka. Felina mag niet alleen fietsen en zwemmen. Als ze een aanval krijgt, kan dat namelijk grote gevolgen hebben. "Haar hersenen krijgen na iedere aanval een dreun te verwerken, dat is heel moeilijk."

"Soms zit ze naast me op de bank en dan zegt ze: “Ik ben heel gelukkig, maar voel me zo verdrietig van binnen”.” Dat is voor Miljuschka niet makkelijk om te horen, maar ze bewondert haar dochter erg. “Ze is écht een heel dapper meisje."

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify