Deze must-see vintage christelijke films moet je gezien hebben

Nieuws

12 februari 2019 door New Faith Network

Deze must-see vintage christelijke films moet je gezien hebben

Christelijke films op VHS (lees: videoband). Heb jij ze nog? Steeds meer mensen gooien ze weg, proberen ze op marktplaats te verkopen of laten ze eenzaam wegstoffen in een doos op zolder. Zonde. Want veel christelijke filmklassiekers zijn echt de moeite waard om weer eens te bekijken. Gelukkig kan dat nu ook zonder videorecorder en videoband.

New Faith Network is een rijk gevuld christelijk videoplatform met de beste films, overdenkingen en (eigen) series. Een veilige omgeving voor het hele gezin. Overal en altijd beschikbaar op alle apparaten.

Christelijke juweeltjes uit het verleden kun je nu gewoon streamen.

Op christelijke streamingdienst New Faith Network kijk je nu ook de beste klassieke christelijke films. Zoals bijvoorbeeld de 90’s klassieker ‘Second Glance’. Een film over een middelbare scholier die twijfelt aan zijn christelijke overtuigingen.

De hoofdrol wordt gespeeld wordt door David A.R. White, die je ongetwijfeld kent van topfilms als God’s Not Dead en Faith of Our Fathers maar ook als oprichter van Pureflix. ‘Second Glance’ was één van zijn eerste films ooit.

Maar er is veel meer. Want ook de vierdelige filmreeks van ‘A Thief in the Night’ (deel één stamt uit de jaren ’70!) is speciaal voor New Faith Network kijkers gedigitaliseerd en onbeperkt te streamen. Alle vier de films gaan over de eindtijd. Een gewichtig maar nog altijd relevant thema.

Ontdek nu welke filmklassiekers je nog meer kunt kijken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify