Justin en Hailey Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 februari 2019 door Redactie

Justin Bieber en zijn vrouw Hailey hebben geen seks gehad voor het huwelijk

Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Baldwin hebben zich uitgesproken over de voordelen onthouding van seks tot het huwelijk. Dat heeft het tweetal gedaan in een uitgebreid interview met Vogue, zo meldt Christian Today.

De Canadese Justin sprak openhartig over zijn 'legitieme probleem met seks'. Dat leidde ertoe dat hij een zelfopgelegde periode van onthouding besloot in te gaan. Hij gelooft dat het besluit hem dichter bij God heeft gebracht en dat het trouwen met Hailey een beloning was voor zijn inspanningen.

Bescherming tegen pijn
"God zegt niet dat je geen seks mag hebben. Maar Hij probeert je te beschermen tegen pijn. Ik geloof dat seks veel pijn kan veroorzaken. Soms hebben mensen seks, omdat ze zich niet goed genoeg voelen. Omdat ze geen eigenwaarde hebben", vertelt hij.

Extraatjes
"Vrouwen doen dat en jongens doen dat ook. Ik wilde mezelf op die manier opnieuw toewijden aan God, omdat ik echt voelde dat het beter was voor mijn ziel. En ik geloof dat God me als gevolg daarvan met Hailey heeft gezegend. Er zijn extraatjes. Je wordt beloond voor goed gedrag."

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op


Justin Bieber
- Justin Bieber wil met nieuwe gezichtstattoo getuigen van Jezus
- Justin Bieber en verloofde Hailey Baldwin laten zich leiden door Jezus
- Justin Bieber verbaast Londenaars met worshipsong op straat
- Justin Bieber en zijn vrouw laten zich dopen
- Vrouw van Justin Bieber: "God maakt geen fouten"
Meer over Justin Bieber »

Reacties

P
Wat is het nut van publicatie van deze prietpraat? Die Bieber en zijn "vrouw" zijn niet eens echt. Het zijn radiografisch aangestuurde plastic marketing-poppen.
P
"Mevrouw Bieber" staat halfnaakt op de cover van een glossy. Dat kan dan weer wel.
P
Citaat uit het artikel:Bescherming tegen pijn

"God zegt niet dat je geen seks mag hebben. Maar Hij probeert je te beschermen tegen pijn. Ik geloof dat seks veel pijn kan veroorzaken. Soms hebben mensen seks, omdat ze zich niet goed genoeg voelen. Omdat ze geen eigenwaarde hebben", vertelt hij.Je moet toch 3 keer met je ogen knipperen om te lezen wat er staat. Mensen hebben seks omdat ze zich niet goed genoeg voelen. Werkelijk bij de wilde beesten af.Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen