Michelle Obama

Mooi

11 februari 2019 door Redactie

Michelle Obama bij Grammy's: 'Muziek helpt ons om elkaar te horen'

Los Angeles stond zondagavond in het teken van de jaarlijkse Grammy's. Dat zijn de belangrijkste muziekprijzen van het jaar. Tijdens die 61ste uitreiking bracht Michelle Obama een verrasingsbezoek aan de show. Het lied 'God's Plan' (het plan van God) van Drake won een Grammy.

Bij de opening kwam de voormalige First Lady hand in hand het podium oplopen met Lady Gaga, Jennifer Lopez en Jada PInkett Smith. Alicia Keys was daar als gastvrouw ook bij.

Muziek
Het was een moment van vrouwelijke solidariteit, die de Grammy's blijkbaar nodig hadden. Obama sprak tot de menigte terwijl het in applaus en gejuich uitbrak in de zaal. "Oké, goed, we hebben een show te doen", zei Obama, die een wijdvallende zilveren jumpsuit droeg, speels wanneer het publiek niet wilde gaan zitten.

"Of we nu van country of rap of rock houden, muziek helpt ons om onszelf, onze waardigheid en ons verdriet, onze hoop en vreugde te delen", zei Obama. "Het stelt ons in staat om elkaar te horen, elkaar uit te nodigen. Muziek laat ons zien dat alles er toe doet - elk verhaal in elke stem, elke noot in elk nummer."

Winnaars
Natuurlijk werden er ook prijzen uitgereikt. Zo het beste duo optreden naar Lady Gaga en Bradley Cooper met 'Shallow'. Het beste popalbum was voor Ariana Grande met 'Sweetener'. En de beste rap song was voor 'God's Plan van Drake.

In het lied heeft Drake het over zijn toekomst. Hij rapt dat mensen hem slechte dingen toewensen. Maar dat heeft geen zin, omdat God een plan voor hem heeft. God zal Drake niet laten vallen.

Lees hier over iedereen die een Grammy heeft gewonnen.

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify