Nieuws

11 februari 2019 door Redactie

De 6-jarige Abigail heeft kanker en maar één droom: politieagent worden

Het leven hier op aarde is kostbaar en kan plotseling vergaan. Daarom is het belangrijk om te genieten van ieder moment. Nu het nog kan. Dat is precies wat de 6-jarige Abigail doet. Zij heeft kanker en dat stimuleert haar om te doen wat ze leuk vindt.

Abigail Arias (6) heeft al van jongs aan een droom. Ze wilt politieagent worden. Die wens is afgelopen week in vervulling gegaan toen ze werd beëdigd als 'politieagent voor het leven'.

Dat was een bijzonder en emotioneel moment. Abigail heeft namelijk kanker en de chemo en bestraling hebben niet aangeslagen. Ze heeft een Wilms-tumor, een zeldzame vorm van nierkanker die vooral bij jonge kinderen voorkomt. “De dokters hebben gezegd dat het tijd is om nog te genieten van het leven”, vertelde haar moeder volgens Linda aan CNN.

Daarom doet Abigail alleen maar dingen ze leuk vindt. Zoals bijvoorbeeld politieagent worden. Op de beelden is te zien hoe het meisje haar eed aflegt. Dat doet ze uiterst serieus en gehuld in uniform. De politiechef zei dat het een 'magisch moment' was.

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify