Reis

Levensverhaal

07 februari 2019 door Redactie

Moeder rapper Feis: "Het is zwaar, ik was net een soort robot"

De moeder van de doodgeschoten rapper Feis vertelt in Opsporing Verzocht over de dood van haar zoon. "Dit mag niemand overkomen." De dader is nog steeds niet opgepakt. Wel zijn er meer dan veertig tips binnengekomen.

“De ene moet je begraven en de ander vecht voor zijn leven. Ik kan het niet in woorden beschrijven, maar je wenst het echt niemand toe. Het is een nachtmerrie waarvan je wakker moet worden”, vertelt de moeder over haar beide zoons. Feis kwam om bij de schietpartij, zijn broer lag in coma, maar is er nog steeds slecht aan toe.

Oud & Nieuw
De moeder van de slachtoffers sprak haar zoons nog in de nacht van Oud en Nieuw. “M’n kind straalde van geluk. Hij was zo gelukkig en dat liet-ie ook zien. Hij bedankte mij voor alles. En zijn broer zei: ‘Mama, maak je geen zorgen, we zijn samen’. Ik leef in een nachtmerrie, maar dit mag niemand meer overkomen.” 

De dader
“Uit de verklaringen van getuigen en mensen die de politie heeft gesproken, blijkt dat er om niets en uit het niets is geschoten door de schutter”, vertelt de politie in Opsporing Verzocht. “Dezelfde dader zou binnen al boos zijn geworden, omdat hij ‘klein’ genoemd zou worden. Binnen had de dader al een wapen getrokken. We willen hem zo snel mogelijk van de straat halen.”

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify