Nieuws

07 februari 2019 door Redactie

De vrouw van overleden voorganger Andrew vertelt wat ze leert van rouw en verdriet

Andrew Stoecklein was pas 30 jaar toen hij de strijd met depressie verloor. Zijn vrouw Kayla vertelt nu, vijf maanden na het overlijden van haar man, hoe ze met dat verdriet omgaat en wat ze ervan leert.

Andrew was voorganger van Inland Hills Church. Hij overleed afgelopen augustus aan verwondingen die opliep tijdens een poging tot zelfmoord in de kerk. Hij had op dat moment te kampen met angst en depressie.

Genade
Kayla gelooft dat God haar vasthoudt. In alles wat ze schrijft, heeft dat de ondertoon. Op Instagram deelde ze een foto van haar en Andrew voor een gigantische truck. Ze geeft in het bericht toe dat ze het nog steeds moeilijk vindt om over zijn overlijden te praten.

"Wat ik de afgelopen vijf maanden heb geleerd, is dat verdriet genade vereist. Vergelijk je verdriet nooit met anderen. Ren naar God en houd je hoop in Hem. Het beste moet nog komen."

Ze gaf ook dat ze het gemist heeft om haar man in de buurt te hebben om samen hun kinderen groot te brengen. "Het echte leven: ik zit in m'n hoofd! Deze drie zijn non-stop. De competitie loopt diep en het energieniveau is hoog! De laatste tijd heeft de realiteit van een alleenstaande moeder heel hard geslagen. Ik mis het ouderschap samen."

Zoek vandaag nog hulp
Als jij worstelt met zelfmoordgedachten of -acties, vertel dit dan aan iemand. Zorg ervoor dat je niet alleen bent en bel een vriend of familielid voordat je een onomkeerbare beslissing neemt. Je bent meer geliefd en gewaardeerd dan je denkt. Zoek vandaag nog hulp. Bel met 0900-0133.

Lees ook: 30-jarige voorganger stapt na zwaar gevecht met depressie uit het leven

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify