Piet Paulusma

Nieuws

06 februari 2019 door Redactie

Fenomeen Piet Paulusma wordt verrast bij De Wereld Draait Door

Piet Paulusma zit bij Matthijs van Nieuwkerk aan De Wereld Draait Door-tafel (DWDD). We zien de emotie in de waterige ogen bij Piet. Hij had graag 25 jaar door weer en wind zijn 'Piets Weerbericht' willen maken. Maar John de Mol had een ander plan. Het contract van Piet verloopt eind van het jaar. Dat is voor de kijker een eind van een tijdperk.

Een fenomeen onder de weersverwachters: Piet Paulusma (62). Al 23 jaar voorspelt hij in ‘Piets Weerbericht’ wat we de komende dagen kunnen verwachten. Maar de voorspeller werd toch verrast: SBS verlengt zijn contract na 31 december niet. Nooit meer ‘oant moarn’?

Wat DWDD dan doet, is echt fantastisch. Terwijl het liedje 'Weather with you' live wordt gespeeld door Michael Prins, staat het publiek in de studio op en loopt achter Matthijs en Piet naar buiten. Met elkaar, op weg naar het Westerpark. Ze verzamelen zich buiten op het Westergasterrein. Piet en Matthijs vooraan en het hele publiek erachter. Daar geeft Piet zijn weerbericht, zoals alleen hij dat kan doen.

Twitter is ook verrast dat het contract van Piet niet is verlengd.

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify