Hussein Salami

Nieuws

01 februari 2019 door Israël Today

Iraanse commandant bedreigt Israël opnieuw met vernietiging

De plaatsvervangend commandant van de Iraanse Revolutionaire Garde, Hussein Salami, heeft Israël opnieuw gewaarschuwd voor zijn vernietiging. Dit laat Israël Today weten.

Hussein Salami sprak voor een volle zaal over "een verenigd islamitisch leger" in Syrië, bestaande uit Libanezen, Irakezen, Afghanen, Pakistanen, Iraniërs en Jemenieten, wat noodzakelijk is om "de misdaders uit te roeien". "Wij hebben de machtsbasis van de islamitische revolutie uitgebreid, van het oostelijke Middellandse Zeegebied tot het noorden van de Rode Zee." 

Als het aan Salami ligt, vormt de islam de basis voor een nieuwe beschaving. Het is niet de eerste keer dat de commandant Israël verbaal bedreigt. Vorig jaar liet Salami weten dat Iran zich voorbereidt om "het kwaadaardige zionistische regime" uit te roeien. Volgens de Iraniër worden alle problemen in het Midden-Oosten veroorzaakt door "het valse, historisch verwaarloosbare en identiteitsloze regime, genaamd Israël".

"We zijn klaar voor de beslissende oorlog die tot de verdwijning van Israël zal leiden," zei de Iraanse generaal Aziz Nasirzadeh onlangs. "Onze gewapende krachten zijn voorbereid op de dag dat Israël zal worden vernietigd." Aanleiding voor de dreigende taal zijn luchtaanvallen van het Israëlische leger op doelen van het Iraanse Quds-korps in Syrië.

Bekijk de beelden:

Reacties

A
Nieuws van vier maanden geleden.
REAGEER
D
Je kunt die commandant niet helemaal ongelijk geven. Israël heeft zijn moorddadige intenties voldoende bewezen met de aanslag op de Twin Towers van 11 sept 2001. Intussen gaat de PKN, aan het begin van het holocaust-media-seizoen, blijmoedig door met Israëlische oorlogspropaganda, middels het bijbelleesrooster uit het atheïstische boek Esther.
J
Derk, eigenlijk is jouw opmerking over de Twin Towers geen reactie waard. De onzin spreekt luid voor je uit.
Toon meer antwoorden (7)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify