Kate Middleton

Nieuws

31 januari 2019 door Redactie

Kate Middleton praat openhartig over prins Louis

Kate Middleton heeft een mijlpaal verklapt over haar jongste zoon George. Dat schrijft Libelle. Eerder vertelde Kate al openhartig over hoe moeilijk opvoeden soms kan zijn.

Kate en prins William zijn deze week in Schotland. Daar praatte de hertogin open en eerlijk over hun Louis. Zo vertelde ze dat de jonge prins sinds kort het hele huis doorkruipt. “Hij is een snelle kruiper”, zei Kate tegen een fan. Al maanden hebben de royals niets gedeeld over Louie. Daar is nu verandering in gebracht.

Eerder vertelde Kate over hoe moeilijk opvoeden als royal soms is. “Het is zo moeilijk”, legt ze uit tijdens de lancering van FamilyLine, een nationale hulplijn die ondersteuning biedt aan ouders en verzorgers. “Iedereen ervaart dezelfde strijd. Je krijgt uiteraard veel steun aan het begin, maar na de leeftijd van één valt dit weg. Daarna moet je het zelf uitzoeken en dan mag je héél veel boeken gaan lezen.”

Kate maakt graag praatjes met haar fans tijdens officiele bezoeken. Dat was gister ook weer het geval. Zo kletste ze met een meisje, die op haar beurt de kans zang om het haar van Kate aan te raken. Daar kon Kate erg om lachen.

De openheid van Kate is een les voor ons allemaal!

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify