Best Life Church

Nieuws

30 januari 2019 door Best Life Church

Hillsong-team Londen naar conferentie Best Life Church

Best Life Church organiseert van 28 februari tot en met 2 maart 2019 de Best Life Conference met inspirerende sprekers uit Hillsong Londen. Het is de zesde jaargang van deze conferentie en heeft dit jaar het thema ‘Inspire’.

Hoofdspreker van de conferentie is Kris Mikkelson die als pastor alle campussen van Hillsong in Engeland overziet. Hillsong Engeland is met zo’n 20.000 leden de grootste kerk in West-Europa. Zij hebben als groeiende kerk veel te delen waar wij van kunnen leren.

Kris Mikkelson komt niet alleen, hij neemt ook zijn team uit Londen mee. Zij zorgen voor geweldig onderwijs over groei in je geestelijk leven en hoe je als kerk kan groeien in de maatschappij waarin we nu leven. Wees verzekerd van prachtige worship, een open hemel en een conferentie die je leven en je kerk verrijkt.

Over Best Life Church
Best Life Church is een groeiende moderne kerk in Utrecht waarbij wekelijks vele mensen tot geloof komen. Allerlei culturen en leeftijden komen hier samen om God te ontmoeten en te prijzen. Ruim een jaar geleden heeft Best Life Church de grote Jacobuskerk kunnen aankopen. Vanwege de groei van de kerk zijn er inmiddels drie diensten op zondag.

Tickets
Tickets voor de conferentie kunnen besteld worden op Eventbrite.nl. Hier vind je ook het programma van de conferentie. Bij aanmelden voor 10 februari geldt er een gereduceerde prijs van € 70,-.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify