conferentie

Mooi

29 januari 2019 door Thousand Hills

Awakening Conference 2019: "God is Nederland aan het voorbereiden op een opwekking"

Op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 februari organiseert Thousand Hills International Church de “Awakening Conference”. Met dit jaar een nieuwe naam én een nieuwe visie! The time for revival is now!

Overdag op vrijdag 8 februari is er een Leadership Day. Deze dag wordt georganiseerd met de Verenigde Pinkster en Evangelie Gemeenten (VPE).

Maak je klaar voor een nieuwe tijd! God is Nederland aan het voorbereiden voor opwekking. Hij zoekt mensen met een verlangen om hem te aanbidden in Geest en waarheid, en die met hem willen wandelen in hun dagelijks leven.

Ons verlangen voor de leiderschapsdag en de conferentie is dat we samen met de andere kerken in de regio en heel Nederland God gaan zoeken voor opwekking. Laten we samen verlangen naar een nieuwe beweging van de Heilige Geest, sterk gefundeerd in het Woord van God, vanuit onderlinge eenheid.

Gastsprekers
Gastsprekers zijn: Josh Turner van Celebration Church in Florida en Jan Pool van HeartLink in Nederland. De worship wordt geleid door Thousand Hills Worship.

Beantwoord jij zijn roepstem om het goede nieuws van het Koninkrijk bekend te maken in jouw wereld, in woord en daad? We zien ernaar uit om je te verwelkomen op de Awakening Conference 2019 op 8 & 9 februari!

Thousand Hills International Church is een internationale kerk op meerdere locaties. De conferentie vindt plaats op de Neuweg 148 in Hilversum. Klik hier voor meer informatie. 

Reacties

Grappig toch, al dat Engels gedoe. Ik leg een "vocabularium" aan. Mensen, spreek toch jullie eigen taal en poog je niet interessant te maken met deze "newspeak". Wil je weten hoe onzinnig het is?

Voeg al die modewoorden eens in je gebed in...
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify