Nikkie de Jager

Mooi

29 januari 2019 door Redactie

Nikkie de Jager vertelt in tranen over haar overleden broertje bij RTL Boulevard

De 24-jarige Nikkie de Jager koos bewust voor een exit bij 'Wie is de Mol?' vanwege haar zieke broertje. Bij RTL Boulevard vertelde ze met tranen in haar ogen hem. "Je hebt me zo trots gemaakt. Nu is het voor je grote zus tijd om jou trots te maken."

Nikkie, ook wel bekend als NikkiTutorials, vertelt over Mikai die vorig jaar overleed aan de gevolgen van kanker. Haar keus voor een bewuste exit kwam precies op tijd. “Hij was nog één dag helder en toen hebben we geknuffeld en gekletst. De dag daarna is hij gaan slapen.”

Nooit geklaagd
“In die tweeënhalf jaar heeft hij nooit geklaagd, gezegd dat hij pijn had of opgegeven. Mikai was sterk, moedig en had het vermogen om iedereen om hem heen op hun gemak te stellen. Zelfs op de meest donkere momenten kon hij ons aan het lachen maken.”

Kankeronderzoek
Mikai had een zeldzame, agressieve vorm van kanker. Juist daarom is het volgens Nikkie extra hard nodig dat er meer geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. Daarom beklimt ze op 6 juni de Alpe D’Huzes. Met als motto 'opgeven is geen optie' gaan deelnemers zes keer naar boven en beneden. Al het geld dat daarmee wordt opgehaald gaat naar het kankeronderzoek.

Rood
Het scherm van Nikkie kleurde in De Mol na de test, waarbij ze een paar vragen bewust fout had ingevuld, als enige rood. "De kleur van Mikai, de kleur van mijn kleine broertje. Het was goed zo."

Vond je dit een mooi verhaal? Dit artikel is powered by #Bambr.
Lees hier meer inspirerende verhalen op Bambr.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify