Hervormde gemeente Woudenberg

Nieuws

28 januari 2019 door Jeffrey Schipper

Ds. H. J. T. Lubbers ontvangt beroepen van hervormd Ede en Woudenberg

Ds. H. J. T. Lubbers denkt de komende weken na over een vertrek uit IJsselmuiden-Grafhorst. De hervormde predikant heeft twee beroepen ontvangen. In Ede kan Lubbers aan de slag als opvolger van emeritus-predikant ds. J. de Jong. In Woudenberg (foto) kan Lubbers de in 2017 naar Nijkerk vertrokken ds. M. Messemaker vervangen.

Sinds eind vorig jaar zoekt ook de hervormde gemeente in Hendrik-Ido-Ambacht naar een nieuwe dominee. Ds. A. Robbertsen verhuisde onlangs naar Rotterdam. De kerkenraad heeft een beroep uitgebracht op ds. M. Dubbelman. Hij is alweer ruim twaalf jaar actief in Giessen-Nieuwkerk en Neder-Slingeland (wijk Oost), zijn eerste gemeente.

H. R. Fokkert kan voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat uit Rijssen heeft een beroep van de hervormde gemeente in Hei- en Boeicop ontvangen. Deze gemeente is sinds vorig jaar vacant omdat ds. E. van Wijk vertrok naar het Brabantse Sprang.

Ds. G. J. Codee blijft trouw aan de hervormde gemeente in Maarssen. De hervormde predikant bedankte voor een beroep uit IJsselmuiden-Grafhorst (wijk 2). Daar is men op zoek naar een nieuwe dominee omdat ds. J. A. Brussaard vorig jaar met emeritaat is gegaan. Codee staat sinds 2014 in Maarssen op de kansel en was eerder predikant in De Bilt.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify