ChristenUnie logo

Nieuws

24 januari 2019 door ChristenUnie

Opnieuw groei ledenaantal ChristenUnie

De ChristenUnie telt per 1 januari 2019 25.170 leden. Daarmee is de partij al voor het derde jaar op rij in ledenaantal gegroeid.

Partijvoorzitter Piet Adema: “We zijn blij en dankbaar met de groei die we als partij door mogen maken. Geweldig dat we ook in het afgelopen jaar, het eerste volledige jaar in deze coalitie, de ledengroei hebben kunnen doorzetten. Mensen herkennen zich in ons christelijk-sociale geluid en zien wat we daarmee voor ons land kunnen doen. Door de steun van leden kunnen we onze boodschap sterker en sterker laten horen."

Op 1 januari 2017 had de partij 23.695 leden, 1 januari 2018 bedroeg het aantal 25.071 en nu op 1 januari 2019 heeft de partij 25.170 leden. De ChristenUnie hoopt in 2019 nog meer nieuwe leden te mogen verwelkomen.

Niet alleen het ledenaantal groeit. Ook de invloed van de partij wordt groter. De ChristenUnie doet ook steeds vaker mee in het colleges in de gemeenten. Piet Adema: “De ChristenUnie groeit op alle niveaus. We hebben steeds meer ChristenUnie-vertegenwoordigers door het hele land. Daar ben ik dankbaar voor. We zien steeds meer hoe de ChristenUnie in de landelijke politiek, de gemeenten en de provincie het verschil kan maken.”

Reacties

Geen goed nieuws. CU is voorstander van immigratie, ook door moslims. Dan bouw je dus een fundament voor een onvrije, christenvijandige samenleving. Dat terwijl Segers in Egypte gezien heeft waar dat toe leidt. Hoe dom kun je zijn? Ik kies dan veel liever voor de SGP. Zij beginnen (eindelijk, dat wel) door te krijgen dat de Islam een ongewenste invloed op onze samenleving begint te krijgen. Nee, naïeve barmhartigheid is gelijk te stellen met je eigen graf graven. Nergens in de Bijbel staat dat dat moet!
Ons grote voorbeeld had Zijn vijanden lief en bad voor hen bij de Vader of Hij hen wilde vergeven. Jezus had vertrouwen in de kracht van liefde. Velen die Hem met de mond als groot voorbeeld belijden, lijken meer vertrouwen te hebben in eigen inzicht terwijl ze tegelijk belijden: "Vertrouw op de Heer met uw hele hart, vertrouw op eigen inzichten niet, en Hij zal uw paden recht maken.
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify