Vincent van Vliet

Nieuws

24 januari 2019 door Stichting Antwoord

Vincent van Vliet nieuwe directeur Stichting Antwoord

Sinds 1 januari 2019 heeft Stichting Antwoord een nieuwe directeur: Vincent van Vliet. Hij volgt René Timmerman op die in oktober 2018 afscheid heeft genomen. Het bestuur van Stichting Antwoord is dankbaar met de komst van Vincent van Vliet.

Onder zijn leiding wordt het werk van Antwoord voortgezet. Samen geven de donateurs, vrijwilligers en medewerkers, verbonden in de naam van onze Here Jezus Christus, antwoord op de hulpvraag van de plaatselijke kerk in Oost-Europa en Afrika. Antwoord op de vraag om hen te ondersteunen bij projecten die Gods Woord verkondigen, hoop verspreiden en liefde delen in kwetsbare gebieden.

Vincent (38) is getrouwd met Mirjam en vader van Micha, Evi en Suza. Hij is actief betrokken bij de Evangelische gemeente De Pijler in Lelystad. Voorheen was hij o.a. teamleider bij Dorcas te Andijk en relatiemanager bij Stichting Red een Kind te Zwolle. Hij is iemand die met passie en bevlogenheid zijn functie uitoefent.

Dankbaar is Vincent met zijn nieuwe uitdaging: “Het is geweldig dat we kerken, die zelf onvoldoende middelen hebben, kunnen ondersteunen om het evangelie bekend te maken in hun omgeving. Zo vormen we samen het lichaam van Christus en zijn we een stralend licht! Met elkaar werken we op broze plaatsen in de maatschappij, met o.a. gevangenen, Roma’s en kwetsbare kinderen. Juist hier is het zo belangrijk om Gods Woord te verkondigen en daarmee Zijn hoop te verspreiden en liefde te delen. Ik ben heel dankbaar dat ik hieraan mag bijdragen, Hem komt toe alle eer en glorie.”

Lees hier meer over het werk van Stichting Antwoord.

Reacties

Er zijn al zoveel stichtingen, clubs en instellingen. Ik word er een beetje moe van. Probeer te fuseren met een Nederlandse of, liever nog, internationale partij. Nederland is een miniland op wereldschaal en dan in dat kleine landje nog vele stichtingkjes die soms ongeveer hetzelfde doel najagen... Tja... het gaat 'm niet worden, al 't enthousiasme ten spijt.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify